Music & Audio

Hariring nu kungsi nyanding

Hariring nu kungsi nyanding Ayeuna datang ngahaleuang deui Hayu patarema tineung Cacapkeun meungpeung aya kasempetan Ayeuna mangsa nu endah Hayu urang suka bungah Caang bulan opat belas Narawangan ati bangblas di Kirimkan Ini lewat Email BlogThis! Hariring Nu Kungsi Nyanding Karya Mang Koko ===== Purnama nu kungsi leungit ayeuna nganjang ka buruan deui anu kungsi kapiati kiwari urang ditepangkeun deui. Hariring nu kungsi nyanding ayeuna datang ngahaleuang deui hayu pataréma tineung cacapkeun meungpeung aya kasempetan. Ayeuna mangsa nu éndah hayu urang suka bungah caang bulan opat belas /5. Sep 04,  · HARIRING NU KUNGSI NYANDING. Posted by Unknown on Tuesday, 4 September (Kawih, Degung) Purnama nu kungsi leungit Ayeuna nganjang ka buruan deui Anu kungsi kapiati Kiwari urang ditepangkeun deui Hariring nu kungsi nyanding Ayeuna datang ngahaleuang deui Hayu patarema tineung.

Hariring nu kungsi nyanding

Read about Hariring Nu Kungsi Nyanding by Mang Koko and see the artwork, lyrics and similar artists. Discover Ida Rosida & H. Haryanto's track hariring Nu Kungsi Nyanding. Complete your Ida Rosida & H. Haryanto record collection. Shop new and used Vinyl. Stream Mang Koko - Hariring Nu Kungsi Nyanding by E X O T I S M from desktop or your mobile device. “Religious advices” (nadoman), e.g. “Rukun Imam Rukun Islam.” “Hariring Nu Kungsi Nyanding.” “Tembang Sunda songs” (lagu tembang Sunda), e.g. “Songs of. [C#m D A E G# C#] ➧ Chords for Mang Koko HARIRING NU KUNGSI NYANDING .wmv with capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin.

See This Video: Hariring nu kungsi nyanding

HARIRING NU KUNGSI NYANDING : VERSI KARAOKE + LIRIK, time: 4:30
Tags: Surah rehman with urdu translation, Rayman origins pc completo chile, Hariring Nu Kungsi Nyanding Karya Mang Koko ===== Purnama nu kungsi leungit ayeuna nganjang ka buruan deui anu kungsi kapiati kiwari urang ditepangkeun deui. Hariring nu kungsi nyanding ayeuna datang ngahaleuang deui hayu pataréma tineung cacapkeun meungpeung aya kasempetan. Ayeuna mangsa nu éndah hayu urang suka bungah caang bulan opat belas /5. Sep 04,  · HARIRING NU KUNGSI NYANDING. Posted by Unknown on Tuesday, 4 September (Kawih, Degung) Purnama nu kungsi leungit Ayeuna nganjang ka buruan deui Anu kungsi kapiati Kiwari urang ditepangkeun deui Hariring nu kungsi nyanding Ayeuna datang ngahaleuang deui Hayu patarema tineung. Hariring nu kungsi nyanding Ayeuna datang ngahaleuang deui Hayu patarema tineung Cacapkeun meungpeung aya kasempetan Ayeuna mangsa nu endah Hayu urang suka bungah Caang bulan opat belas Narawangan ati bangblas di Kirimkan Ini lewat Email BlogThis! Hariring Nu Kungsi Nyanding. 0 Kawih Sunda A + A-Print Email. HARIRING NU KUNGSI NYANDING (Cipt. Mang Koko) Purnama nu kungsi leungit Ayeuna nganjang ka buruan deui Anu kungsi kapiati Kiwari urang diteupangkeun deui Hariring nu kungsi nyanding Ayeuna datang ngahaleuang deui Hayu patarema tineung. Nu mangkatan lagu téh bonang. Ditema ku gendang, suling, jeung waditra sejenna. Najan teu disebutkeun lagu naon nu rék dihaleuangkeun, tina leotan sora suling kuring geus bisa neguh lagu anu bakal ditepikeun. Sajeroning tungkul, na jero haté kuring milu mairan wirahma. Ngong sora jurukawih ngahaleuang Hariring nu Kungsi Nyanding. [C#m D A E G# C#] Chords for Mang Koko HARIRING NU KUNGSI tacfug.org with capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin. Jun 01,  · HARIRING NU KUNGSI NYANDING (MANG KOKO) LIVE SUARNA PUTRA Duration: ~ Size: MB ~ Bitrate: kbps. Download Fast Download Watch. Hariring Nu Kungsi Nyanding Duration: ~ Size: MB ~ Bitrate: kbps. Download Fast Download Watch. Jul 18,  · Tonton Hariring Nu Kungsi Nyanding di Saung Mulan - Video Dailymotion - Ilham AP di dailymotion.

See More path versi lama untuk android tablet